Film om Julian Assange er i gang

julian assange

… en film om Julian Assange er på vei til å bli laget etter at et filmstudio skaffet seg rettighetene fra en som nå skriver hans biografi.

Josephson Entertainment og Michelle Krumm Prods. har nå kjøpt rettighetene til den prisbelønnede australske forfatteren Andrew Fowlers biografi om Julian Assange.

Boka, kalt ”den farligste mannen i verden”, handler om Assanges liv fra hans barndom på Magnetic Island i Queensland, Australia, og frem til han grunnlegger varslerwebsiden Wikileaks i 2006, men er ennå ikke på markedet.

De som produserer filmen lover at den skal bli en veldig provoserende thriller. Den har alle ingrediensene en stor film skal ha: Intrige og konspirasjon. Den ensomme utfordreren som vil bekjempe det urettferdige, men mektige systemet, seksuelle komplikasjoner og mektige regjeringsstyrker som vil ta vare på sine hemmeligheter.

”Så fort jeg møtte Andrew og leste et par kapitler av hans dype bok, visste jeg at vi med hans utrolige, grundige og dype kunnskap kan vi lage en tankevekkende triller for kinolerretet”, sier Krumm.

Josephson omtaler filmen som en vår tids ”Alle presidentens menn” og med spenning lik en novelle av den amerikanske forfatteren Tom Clancy, som best er kjent for sin teknisk detaljerte spionasje og militærvitenskapelige thrillerhistorier satt til under og i etterkant av den kalde krigen.

WikiLeaks: the Movie to blow whistle on ‘most dangerous man in the world’

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: