Anonymous International angriper faksnumre

Nettsidene til Visa, Mastercard, PayPal og andre selskaper har den siste tiden blitt bombardert av aktivister som kaller seg Anonymous International. Gjennom aksjonen Operation Payback retter aktivistene skyts mot virksomheter som har sluttet å levere tjenester til varslernettstedet Wikileaks.

Nå blir også selskapenes telefaksnumre angrepet. Aktivistene oppfordrer medlemmer til å sende store mengder faksmeldinger til Amazon, Mastercard, Moneybookers, PayPal, Visa og Tableau Software, noe som i praksis betyr det at det løst sammensatte nettverket av aktivister nå innlemmer faksnumre som del av sine distribuerte tjenestenektangrep, DDoS.

Anonymous ber i en melding om at det sendes store mengder lekkede WikiLeaks-dokumenter, brev fra Anonymous, bilder av Guy Fawkes eller logoen til WikiLeaks til selskapenes faksnumre. ”Ingenting annet. Ikke send porno eller gørr. Opptre med respekt”, heter det i meldingen.

Aksjonistene bes om å benytte gratistjenester som MyFax.com eller Faxzero.com i papirangrepene. Samtidig oppfordres det til bruk av anonymiseringstjenester som Tor Project for å unngå sporing av myndighetene.

Det er uklart hvilken effekt angrepene har hatt, men ifølge PCWorld skal flere av de utpekte faksnumrene ha blitt stengt mandag.

«Anonymous» angriper faksnumre

Reklamer
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: