Julian Assange kåret både til årets mann og til årets rockestjerne

Prisene renner inn for Julian Assange. Leserne av Time Magazine har kåret ham til årets navn. Da Time-avstemmingen ble avsluttet den 13. desember var det klart at Assange fikk 382.020 stemmer. Dermed var han nesten 150.000 stemmer foran annenplassen, som gikk til den tyrkiske statsministeren Recep Tayyip Erdogan. Lady Gaga ble nummer tre, mens andre personligheter som Barack Obama og Steve Jobs ble henvist til henholdsvis sjette og syvende plass.

Mer oppsiktsvekkende er det muligens at den italienske utgaven av Rolling Stone Magazine har kåret Assange til årets rockestjerne. I en svært lovprisende artikkel, der det ikke nevnes et eneste ord om australierens musikalske kvaliteter, slår bladet fast at Assange har en slående likhet med David Bowie i filmen The Man Who Fell To The Earth fra 1976.

“Han er den utryddende engel av alle maktskjulte hemmeligheter. Vi lar gladelig det IT-rock’n’roll-sølvglinsende håret til Assange bli med oss i hele 2011”, erklærte bladet som hevder Assange har den samme ikoniske kraften på en t-skjorte som Che Guevara eller Andy Warhols Mao.

Julian Assange kåret til årets rockestjerne

Reklamer
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: