Hackere forbundet med AnonNorway.org truer Ap

Enkelte hackere forbundet med AnonNorway.org truer nå med å lamme Arbeiderpartiets (Ap) nettsider hvis partiet sørger for å få EUs datalagringsdirektiv innført i Norge. Individer fra Anonymous International har de siste dagene angrepet nettsidene til betalingstjenesten PayPal og MasterCard, fordi disse har stoppet overføringer til nettstedet WikiLeaks. Man har også slått til mot nettsidene til svensk politi og regjering.

”Vi går ut mot dem som går imot ytringsfriheten. Vi er skremt. Dersom datalagringsdirektivet blir innført, vil vi ta ned nettsidene til Arbeiderpartiet”, sier to representanter for Anonymous. Men også Høyre kan bli rammet, dersom partiet sørger for å gi Ap det nødvendige flertallet partiet trenger så lenge regjeringspartiene SV og Sp sier nei til å stemme for direktivet og heller ikke noen andre partier vil gi dem støtte.

”Vi kan nærmest garantere at dette vil få konsekvenser”, utdyper de i en e-post. De hevder at Anonymous Norge består av rundt 350-400 personer. Under angrep mot nettsteder bruker de programmer som genererer så store mengder trafikk at nettsidene til den som angripes til slutt kneler. Men ifølge partisekretær Raymond Johansen i Ap vil et slikt tiltak bare skade saken til motstanderne av direktivet. Vi får se.

Uansett kan det slåes fast at hverken AnonNorway.org eller Anonymous International stiller seg bak data-angrep eller andre ulovlige handlinger i motsetning til hva Dagsrevyen og Dagladet vil ha det til. Enkeltpersoner som utnevner seg selv til talsmenn for alle anonyme, eller som får ordene lagt i munnen på seg, kan bare uttale seg på egne vegne.

Demonstrasjon mot datalagringsdirektivet

AnonNorway.org

Kommentar fra AnonNorway.org

Det sto ingen steder i den artikkelen om at anonnorway.org hadde planer om å gjennomføre noe som helst angrep mot AP sine servere. For å få vår innblanding i denne saken avkreftet, så sendte vi en email til AP’s kontaktavdeling der vi forklarte vår ikke-deltagelse i den pågående Operation Payback. Vi tok også kontakt med Dagbladet, IT-Avisen og en del av de som speilet artikkelen og ba dem rette på det de hadde skrevet.

Det er ingen «hackere» som kan true med at anonnorway.org har tenkt til å sette opp en DDOS mot AP sine servere, da anonnorway konsentrerer seg om Chanology og Operation Skynet (lovlige demonstrasjonsformer).

Det er ingenting som heter «Anonymous international».

Reklamer
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Trackbacks

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: