Hvem som undergraver USA

De seneste år har der vært et stigende antall hendelser som har involvert forsøk fra fremmede regjeringer eller deres agenter å øve innflytelse på USAs utenrikspolitikk ved hjelp av teknikker som ligger utenfor de normale diplomatiske kanaler.

National Archives and Records Administration (NARA) er USAs arkivar og oppbevarer omkring 1 – 3% av de viktigste dokumenter vedrørende den amerikanske forbundsregjering.

Senatets Utenrikskomite undersøkte fremmede agenter fra mange land i 1962 og holdt høringer i hele 1963. Deretter ble det publisert utvalgte informasjoner.

Det var frykt for svarte operasjoner og utenlandsk finansierte hemmelige operasjoner iverksatt for å påvirke den amerikanske politikken som fikk utenrikskomiteen til å lansere dyptgående undersøkelser og til å komme med et krav om overholdelse av loven om registrering av fremmede agenter [Foreign Agents Registration Act (FARA)].

Et nylig frigitt memorandum fra den 17. mars 1961, som ble åpnet og frigitt av NARA, den 21. oktober 2010 beskrev de årsaker Senatet hadde for å undersøke israelske lobbygrupper og andre fremmede agenter som er aktive i USA.

Et eksempel er Lavon Affair – Operation Susannah, som henviser til en israelsk svart operasjon [false flag] terrorbombekomplott, som hadde kodenavnet Operation Susannah, som var rettet mot amerikanske mål i Egypt med det til formål å få USA til å presse Storbritannia til å trekke ut sine tropper og overlate kontrollen over Suezkanalen til Egypt.

Israelske agenter, infiltrert som arabere, ble avslørt, arresteret og rettsforfulgt i Egypt, hvor deres sprengladninger mislyktes, noe som førte til en krise i det israelske parlament. Senatets Utenrikskomité som nevnte Lavon-affæren to ganger i deres tre sider lange memorandum uttrykte bekymring over undersøkelse av slike sensitive saker.

Forundersøkelsene fikk justitsministeriet til å kreve at det Det Amerikanske Zionistforbund (AZC) avslørte sine israelskfinansierte illegale lobbyaktiviteter etter FARA-loven. AZC endte sin virksomhet og reorganiserte seg innenfor sin lobbyavdeling; American Israel Public Affairs Committee (AIPAC), som ble opprettet seks uker etter kravet om overholdelse av FARA-loven, nektet å registrere seg som en fremmed agent for Israel.

Israel Lobby Archive er en avdeling av Institute for Middle Eastern Policy research i Wshington.

De deklassifiserte dokumentene er nå tilgjengelige her

Israeli False Flag Attack on U.S. Motivated 1963 Senate Investigations – Newly Declassified Files

False flag – Wikipedia

Liste over historiske False Flag angrep:

64AD Burning of Rome

1898 “Remember the Maine”

1915 WW1 Lusitania

1931 Manchurian

1933 Burning of the Reichstag

1939 Gleiwitz Incident

1941 WW2 Pearl Harbor

1953 Operation Ajax

1954 Lavon Affair

1962 Operation Northwoods

1964 Gulf of Tonkin

1967 USS Liberty

1993 Salam fbi

1995 Oklahoma

2001 PNAC’s “New Perle Harbor”

9/11 September 11th WTC

2001 Mexican Congress

2004 Spain 3/11

2005 London 7/7

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: